26 november 2014

HJÖLP!

Ok, hörni mamas.

VAD GÖR JAG FÖR FEL?!?
*andas*

Holly sov hela nätter fram till tre månader. Then she stopped. WHY?
Hon somnar bra, tar oftast inte mer än fem minuter.

Sen sover hon 30 min - vaknar och äter.
Somnar om.
Vaknar efter en kvart.
Äter.
Somnar om.
Vaknar.
Somnar om.
Vaknar.
Äter.
Somnar om.
Grymtar.
Somnar om.
Vaknar..

Så där håller vi seriöst på hela natten! Några enstaka nätter har hon sovit typ 5-6 timmar i sträck men oftast grymtat och svängt sig också under den tiden så jag har inte sovit. Whywhywhywhy?

Jag har aldrig haft en "normal" bebis, storasyster hade någon form av kolik/ångestomjaginteskrikerkonstant och vaknade en gång i timmen 7,5 månad tills vi flyttade henne i eget rum. Jag tror inte att det hjälper i det här fallet, för lillasyster skriker inte. Öppnar inte ögonen. Hon somnar lätt om. Det har ingen betydelse om jag ligger bredvid henne eller sitter i ett annat rum hela kvällen. Men jag sover inte mer än en-två timmar i sträck för hon grymtar och gnäller natten igenom tills hon får mat i munnen. Under natten äter hon galant 2-4 små Tuuti-burkar (alltså ca 400-800 ml!). Nu säger nån att hon äter för lite dagtid, men jag får inte i henne mer! Hon äter (utöver mjölken hon dricker) lunch, mellis och kvällsgröt dagtid. 


Jag vill bara lägga mig ner och sova.
En vecka.
Var som helst.
Till och med i åkpåsen.

7 kommentarer:

 1. Såde hold K på o i typ samma ålder!! (släktfeil I wonder?)
  Nämen vi flytta an i eget rum, o hand matschema på dagen va: kl6 välling, kl.9 gröt, kl11.30 lunch, kl. 14.30 mellis, kl.17.30 middag, kl.19.30 gröt. Plus mjölk eller vatten med alla måltider. Sååå en heil jäkla massa matas, men e hjälpt för han åtmn :) Så ja undrar om e va ede gröitin på måronin vi la till som hjälpt elo va e va. Minns int riktit...
  Men jaa, e sku va en manual!

  SvaraRadera
 2. Aaaaaaah worth a shot! Ska bara mål rumi hennas fädit föst! XD

  SvaraRadera
 3. Nej kan e ga så å!? :( ja som bara heilt kallt räkna me att Milea ska fortsäta sova heila nätter i all evigheit...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååå alltså hoppas att on fortsätter! He it na kul ti it få sovd :(

   Radera
 4. I feel your pain! Jag kan utan att skoja räkna på EN hand hur många ggr hon sovit 6 timmar (vilket e max) i sträck.. Och det var dessutom jävligt länge sen nu och hon är 14 månader.. Så man kan väl säga att jag har inga tips men vet hur det suger att aldrig sova :'( Hoppas det vänder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aaaaaaah thanks! Storasyster hade som sagt kolik och vi hade just hunnit vänja oss vid att få sova lite mer passligt tills vi fick nästa bebis.. ;) dålig planering! Hoppas att det är snabbt på övergående för jag funkar verkligen inte utan sömn.

   Radera