9 november 2015

Jobba hemifrån

Ledig från Kappahl och jumppa idag, inte ledig från mammajobbet. Förutom att jag försöker se till så småbrudarna är mätta och nöjda så försöker jag fixa andra grejer som jag aldrig hinner med. Lite låtlistor, logofix och sånt. Jag är en sån som inte har ett jobb utan tio och har en tendens att ta på mig alla möjliga slags uppgifter. Det funkar oftast väldigt bra, för då hinner jag inte tröttna, men ibland kan det bli lite mycket. Än så länge är jag på en helt lagom nivå för allt jag gör nu just är väldigt roligt.

För tillfället försöker jag få i mig mellanmål (mellan disken, syskonbråken och datorjobbet) och som ni ser finns det två sidor av det också - den fina och den riktiga.

1 kommentar:

 1. Rekommenderar Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Sexuella Hjälpmedel, Erektion, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp, Kamagra, Tadalafil. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

  http://intimleksaker.com
  http://intimleksaker.se
  http://sextoyonlinestore.com
  http://potensmedel.co.uk
  http://kamagra24seven.com
  http://viagraunion.com
  http://kamagra.dk

  SvaraRadera