5 juni 2012

Tisdagstävling

Nu gott folk har jag mycket trevliga nyheter.
Ni kanske minns att jag skrev om finlandssvenska Strukturera för inte så länge sedan, visst? Nu har jag äran att lotta ut en för vinnaren valfri tavla i A4-format här på bloggen. Vad ni behöver göra är:

1. Gå in på Strukturera och välj ut vilken tavla du skulle vilja vinna.
2. Skriv här i kommentarsfältet vilken du valt och motiveringen varför du vill vinna just den.

Tävlingen pågår till söndagen 10 juni kl. 18.00.

15 kommentarer:

  1. Jag skulle gärna ha en tavla på väggen med det fina citatet "Do what you love love what you do". Nåt som ju är SÅ sant, nåt jag försöker leva efter, inte bara i arbetslivet.

    SvaraRadera
  2. keep calm and carry on vill jag ha,för livet är som sådant..man måste bara fortsätta

    SvaraRadera
  3. keep calm i´m just trying to communicate .. borde passa när det snart är barnaskrik här :) mvh. camilla eriksson

    SvaraRadera
  4. Jag skulle vilja ha tavlan där det står: Kärleken övervinner allt och ge åt min sambo på vår 6-årsdag, som vi firar i sommar :)

    SvaraRadera
  5. tavlan modell kärlek 3 skulle passa perfekt, för störst av allt är kärleken. H//maddis =)

    SvaraRadera
  6. Jag skulle VÄLDIGT gärna vinna den rosa tavlan ovan med budskapet "keep calm and have a coffee". Den skulle passa perfekt ihop med mina rosa köksgardiner och underlätta tillvaron framförallt på morgnarna, då tvåårstrotset sätter igång från det att väckarklockan ringer. Istället för att stå och blunda och räkna ett, två, tre, fyra, fem och dra mitt hår skulle jag bara kunna slänga ett öga på tavlan, ladda kaffekokaren och låtsas som om det regnar. PERFECT! :D

    SvaraRadera
  7. Keep calm and eat chocolate skulle passa mig perfect eftersom jag älskar choklad :)/mvh. Lotta Grannas

    SvaraRadera
  8. Jag väljer, "I det enkla bor det vackra", för så är det ju...iris&isop ;)

    SvaraRadera
  9. Every cloud has a silver lining med grå bakgrund och vit text. Passar in på situationen jag befinner mig i nu, med tanke på en oviss framtid. Fast jag vet att det ordnar sig, på något vis. :)

    SvaraRadera
  10. Jag föll genast för "Modell: I believe" i rött, svart och grått! Jag älskar text tavlor som gör att man stannar upp och verkligen läser texten; sättet man använt olika fonter och färger gör verkligen att man fäster ögonen på den här tavlan! (Skulle passa perfekt hemma hos mig! ;))

    SvaraRadera
  11. Vi bor i hyreslägenhet och har ett väldigt trist kök med underliga tapeter, så där skulle en sådan här tavla verkligen pigga upp! Jag skulle vilja ha den med texten "Keep calm and have a coffee" i färgen ljusblå.

    SvaraRadera
  12. Tjingeling! Vill vara med och tävla... Skulle vilaj vinna & tavlan... Kunde ge den åt våra ungdomar till deras hem !
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  13. Jag måsta ju fråg Joar vilken han helst kulle vilja ha eftersom jag tänknte han absolut sku måst ha en fin tavla som dehär är. Nå han hade inga problem med att välja, modellen viktigt datum krona föll honom genast i smaken! Och nu kniper han tummar i hopp om att vinna! Hälsn. Fru Snårbacka

    SvaraRadera
  14. Är med och tävlar :) eftersom vi precis flyttat ilag så skulle & tavlan i svart passa perfekt hemma hoss oss :)

    SvaraRadera
  15. Helst skulle jag vilja ha här bor familjen... Men eftersom vi fortfarande har olika efternamn så vill jag ha Modell: I believe i rosa, den skulle passa perfekt i vårt allrum på vinden, så man ser den när man kommer upp för trappan (där jag skall ha en tavelvägg med foton på värdefulla saker) och påminns om goda saker att tro på../ Sara E

    SvaraRadera