17 maj 2012

Tapetbekymmer

Vi börjar komma så långt på husprojektet att vi får fundera på tapetval. Vi har valt att måla nästan alla väggar vita och utöver dem lägga till några fondväggar. Igår var vi och såg ut lite kakel, golv och takpanel. Vi skulle se på tapeter också, men det fanns inga som föll oss i smaken. Nu har jag snart suttit en vecka i sträck och googlat tapeter till sovrummet, för alla andra rum är klara. Jag behöver lite hjälp!

Vi kör ju hela den här marina/klassiska stilen huset igenom, ni har fått se smakprov på lite inredning här tidigare. Den stilen ska fortsätta också i sovrummet, men här kör vi fast. Jag vill ha det fräscht och klassiskt medan Kärleken tycker att det ska vara en tapet med varm färg (bör tilläggas att han är färgblind och det är inte troligt att han vet vad en varm färg är). Jag kan tänka mig smalrandigt eller stjärnor, han vill gärna ha bredrandigt eller rutigt.

Här har jag hittat några fina exempel men vi kan inte bestämma oss. 
Ska det vara blått, beige, rosa, rött, grått .. 
BildAnna-Lena

Midbec Hearts & Heroes

Bild: Google

Midbec Hearts & Heroes


Det får gärna vara en tapet som är enkel att kombinera med olika färger på sängkläder och gardiner, en tapet som man inte tröttnar på efter ett halvår och en tapet som känns välkomnande och som får en att slappna av. Inga svåra krav, alltså.

Så: HJÄLP, tack!

4 kommentarer:

  1. Tycker andi vit/blå randiga (smalrandiga) nästan e finast. Ger ett fräscht, klassiskt o lugnand intryck enlit me. Nåo fyr at andi beige me stjärnor å e jättefin, men ja antar at ni har ganska mychi stjänor i ader rum å ;) å e gar jo allti ti inreid me "stjärnprylar" sidan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja e liti på sama spår, an e faktiskt jättefin! Kanski ja kan smyg in ande beiga stjärntapetin i klädkammarn.. ;)

      Radera
  2. Ja måst å faktiskt halld me, mest klassiskt å som lär halls snyggt läng e ande smalrandiga. Fastän hur snyggt ja själv tycker liggand panel e, så råkar e va en modegrej inom inredning just nu, så man lär no tröjtn efter ett tag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, å he e jo som liti lättari ti riv ner en tapet å la om än å riv ner en massa panel tå man ha tröittna på e :)

      Radera