21 januari 2015

Bröllopsupdate och en onsdag


                                               

I förrgår fick jag meddelande om att min klänning nu kommit till butiken i Kokkola! Wuhuu! Det börjar vara så länge sedan jag provade den nu (början på december) så jag har nästan glömt hur den såg ut på. Det blir spännande att hämta den i helgen!

Nu väntar jag på inbjudningarna som vi borde hinna få ut tills nästa vecka, programmen är påbörjade och flickorna har fått sina klänningar. Dog sötdöden lite när de provade dem, om jag inte bölar av nånting annat den där dagen så bölar jag garanterat av de där två korvarna. De ska ha skor och koftor ännu (kanske vinterhalare också? Majvädret kan ju vara lite nyckfullt, kanske det snöar andra maj, vem vet). Sen borde jag kanske själv också ha skor. Kan vara en fördel.

Det är förstås en massa andra saker kvar ännu. Blir lite hispig när jag tänker på det. I höstas när vi bestämde datum kändes det så läääääääänge. I morgon är det 100 dagar kvar. 100! Maj gaaad. En massa pysslande kvar, så det kan nog hända att påhälsande gäster hamnar att vika papper eller klippa band samtidigt som de dricker kaffe här. 

Nu sitter jag äntligen ner. Hade en skitnatt (bokstavligen) och trodde jag fått vinterkräksjuka men det verkar ha varit något jag åt bara för det försvann nog efter nAtten. Sen var jag på 8-månaderskoll med lillasyster (som spräckt 10-kilossträcket) och nu i kväll var jag på vårens första körövning (som Sandra joinat, jeeeee!). Frös ihjäl på vägen hem (-17) men glömde bort det när jag kom hem och samb... eeh fästmannen hade eldat hela kvällen. Nu myser jag framför brasan (hej klyscha), äter turkisk yoghurt och ser på Orange is the new Black. Det blev en riktigt bra dag i alla fall! 

Nu tar jag mina parenteser och går. Heippa!


1 kommentar:

  1. Jeee! Ja banda in hande sista gangon vi sjungd (såde i smyg bara så ja sko få stämmon), å ja vart fövåna att ja itt sjungd falskt na meir än ein ton ;)
    Säg till bara när ja ska koma å klipp ����... Eh ja menar drick kaffi! ;)

    SvaraRadera