19 augusti 2015

Bloggkväll på Sunds Trädgård

  Okej, folks, jag bryter nu officiellt mitt sommarlov för er skull så: HEEEEEEEJ hur mår ni?!
Jag har haft en mycket händelserik sommar så nu ser jag verkligen fram emot en lång skön och lugn höst ... not so much. I det här huset existerar inte någon form av lugn whatsoever. Men, nu till det som det här inlägget ska handla om, nämligen gårdagens VIP-kväll! Om du avskyr många (dåliga) bilder så kan du sluta läsa nu och gå och sortera tvätt i stället.

 Kristine jobbar själv på Sunds och hade bjudit in oss andra bloggare på en jättetrevlig kväll. Förutom välkomstskål och diverse tilltugg hade de fixat rundtur i trädgårdscentret, en massa härliga erbjudanden och en goodiebag till var och en av oss 30 bloggare som fanns på plats. Den här kvällen kunde ju inte ha kommit lägligare för mig som snart har gräv upp hela trädgården för olika projekt.


En välkomstskål och ett infoblad!
 

 Kolla bordet!

 
Ivriga bloggare i väntan på rundtur. 


 Inspirationsbilder på olika rabatter.
 
 
En massa fina planteringar fanns det överallt.

 
Vi fick tips om krukplanteringar.
 

Det här växthuset kunde få bo hos mig..
 

 

Det som är så synd med Sunds är ju att det är så svårt att hitta nåt man gillar.
Eller hur var det nu..
 

Den populära Eco-Cupen.
 

Ser nästan ut som hemma hos mig...
Lite mindre Lego.
 

Jag passade på och frågade råd om några små träd som kunde passa hos oss här ute på åkern. Hade jag inte samåkt med tre andra bloggare (Pia, Christina och Mimmi) hade jag nog släpat med mig mer därifrån, men jag känner att det nog blir ett besök nu inom en mycket snar framtid så jag får gå runt i lugn och ro. Hittade några buskar som jag absolut inte kan leva utan. Och några perenner. Och minst två träd.

Nå, nog fastnade det ju något i mina händer också. Förutom goodiebagens innehåll (bl.a. en rödbladig alunrot) så blev det lite nya grönväxter inne, något för krukorna på trappan och en bolltuja till stenrabatten (som jag för övrigt får göra om helt från början för stenarna syns inte för allt ogräs).

 
 

Kan göra om det här vilken dag som helst!
Tack! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar