22 september 2011

Att ändra sig helt på en dag

Vi hade nog hela årets överraskningar på en dag igår. Utan att gå in på detaljer kan jag säga att huset inte kommer att stå där vi hade menat att det ska stå. Nu blir det en tur till byggnadskontoret för att reda ut den här härvan, men om det blir som vi vill så kan det bli ännu bättre än vad vi tänkte från början. Tack och lov reddes det här ut "i rätt tid", fastän det kanske kunde ha upptäckt redan i början av sommaren. Återkommer med mer detaljer framöver när vi vet exakt hur det blir!

Annars var gårdagen ganska intensiv - förutom de där överlopps bravaderna hade jag tre pass, var på behandling till FysioForum och hälsade på J en stund. Det blev mycket bilande fram och tillbaka. Både jag och B var helt tomma i huvudet när vi äntligen damp ner i soffan igår kväll så vi bäddade ner oss i sängen redan halv 10. Vilken skön natt!

Idag blir det som sagt lite ärenden till att börja med och sen två pass pilates i Pedersöre på eftermiddagen. Nu håller vi tummarna att vi inte stöter på fler överraskningar idag!


 


Vi ska hoppas att huset blir lite större än det här!

2 kommentarer:

  1. Man får många otrevliga (kan man tycka till först) överraskningar med byggnadet. Men sist och slutligen brukar det lösa sig till det bättre och man blir himla glad att det blev som det blev till sist.. Saker och ting brukar ju nog ordna sig som det ska...Var blir huset placerat nu?

    SvaraRadera
  2. Så är det, men ingen spänning utan överraskningar!

    SvaraRadera