1 juli 2012

Utemöbler

Eftersom vi inte har haft någon terrass eller uteplats här vid lilla röda stugan äger vi inte heller några andra utemöbler än en trädgårdsgunga, två gamla ihopfällbara Ikea-plaststolar samt ett litet (och ytterst slitet) ljusblått träbord med tillhörande stolar inköpta på Citymarkets rea för 20€. 

Ingenting man vill skryta med, direkt.

Så nu när vi har en stor terrass skulle det ju vara trevligt med ett stort matbord, kanske en solstol av något slag och eventuellt någon förvaring. Masku har ju mycket fint, de här skulle gärna få flytta hem till oss.


















5 kommentarer:

  1. Jag skulle kunna sitta i nr.2...Iris&isop

    SvaraRadera
  2. Var inne på Masku igår, såg gungstolen. Den är jättehärlig, stor och rymlig så man får dit en massa kuddar också. :) Annars, körde genom Munsala påväg hem från Nykarleby idag. Ser man ert hus från munsalavägen? Såg nämligen en skylt (peltmovägen) och något som skulle ha kunnat vara ert hus.

    SvaraRadera
  3. Det finns ju så mycket fint!!! Vi köpte nyligen en ny ute-matgrupp från Stemma, där bordet påminner om bild nr 1. Vi är jättejättenöjda, då bordet är sååå "redigt" och stabilt. Rekommenderas om det är stilen ni eftersöker!

    http://kvarnbacksvillan.blogspot.fi/2012/06/glad-midsommar-pa-verandan.html

    SvaraRadera
  4. oj hande gungstolan vill jag å ha.. Ni får jo ryym med myki saker på er terass :) /Sara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, na smått ryms e no men int på bredden :) men visst e an fin! Sku va skön ti sitt å si på kvällsolen i!

      Radera